- Необходими продукти:
6 яйца
2 с.л. масло
100 г кашкавал, настърган
100 г гъби от буркан, нарязани
100 г сирене ементал
сол на вкус
черен пипер на вкус
босилек - пресни листа за гарниране
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vsP06ii7OicIa7ffAMB7au72FlsDKbCLpVNPiCfA_J8VGrtqgd5YwtnXcPVAqhPv3UfSP2bCe7R5Q3FEGDj19wsK75HnzzGOKflRaArkK94z8siKatJScJmyGdD7GEXjDouSfnUS7y9c7aef1NhmF0FhuZlx5Mw3eJZ3OA81InrfU_mQULHEsfG7QMKqRJNKl-LL1pqn0=s0-d)
Към разбитите яйца прибавяме гъбите и настърганите сирена. Разбъркваме внимателно.
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_v5dg-BCm9IB6owKks1f-KhFNuv5PdyJoeoRehor4tTHh8KcjIkIBBwFKkEw07PRvXey15US6Z29QNA450-biNPUPHWLnUOzg711-GzOlxNSAY4GK6COwfr4o7iHK-Re1igWZgNjiigm5369x6h8qmqbLekJ0qJe9s7xBW_wm89UMYrFHOzf7njo_TXRRMa0Vm5O9o6cnuj3Q=s0-d)
Разтапяме маслото в нагорещения тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни.
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_u0SQl-KxWgT1t9PY0eKbYyL4VhkErJ3oRRl_w8ED0Si6BrL4xyeBHY3_BGcpNGhW7_Co3D3A_xrPwbgfmKRwKugOh2zqr2ZoghZVsNRB1Tj-vc-9GSxk57PQZRs1DyxHzToOkjEpGa-weOfjmhkLJHYDb1eWnhWuaTQO2bBB8nm8Eb6VW6R6MfGuXjY97F-P9BnqtE_ag=s0-d)
Омлета сервираме веднага, поръсен с черен пипер на вкус и пресния босилек.
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_t0dHmJlng0n238PAUrM8CbP9fD8VUYzHcVjNtb0IaNq07x3i2I2DNqT1EPpv6nnb3v1b853KIE0PRLMHU7rDCHNbCn5UOF7QPB1uk8QYQAsgYDn7lTZ836FpckkvRb3RaiU1XTJQPoSQeUL4nWDt6Cr1ByTFZncyfy2DATcNFbkqhuW0KRoClHDHy4DG8vvlTTqhqiLN9YFw=s0-d)
100 г кашкавал, настърган
100 г гъби от буркан, нарязани
100 г сирене ементал
сол на вкус
черен пипер на вкус
босилек - пресни листа за гарниране
- Начин на приготвяне:
Към разбитите яйца прибавяме гъбите и настърганите сирена. Разбъркваме внимателно.
Разтапяме маслото в нагорещения тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни.
Омлета сервираме веднага, поръсен с черен пипер на вкус и пресния босилек.
Бон апети!
Няма коментари:
Публикуване на коментар