- Необходими продукти:
6 яйца
2 с.л. масло
100 г кашкавал, настърган
100 г гъби от буркан, нарязани
100 г сирене ементал
сол на вкус
черен пипер на вкус
босилек - пресни листа за гарниране

Към разбитите яйца прибавяме гъбите и настърганите сирена. Разбъркваме внимателно.

Разтапяме маслото в нагорещения тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни.

Омлета сервираме веднага, поръсен с черен пипер на вкус и пресния босилек.

100 г кашкавал, настърган
100 г гъби от буркан, нарязани
100 г сирене ементал
сол на вкус
черен пипер на вкус
босилек - пресни листа за гарниране
- Начин на приготвяне:
Към разбитите яйца прибавяме гъбите и настърганите сирена. Разбъркваме внимателно.
Разтапяме маслото в нагорещения тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни.
Омлета сервираме веднага, поръсен с черен пипер на вкус и пресния босилек.
Бон апети!
Няма коментари:
Публикуване на коментар