- Необходими продукти за 1 (една) порция:
10 г моркови
10 г чушки
20 г гъби
10 г тиквички
10 г лук
10 г спанак
10 г домати
20 г пармиджано
20 г масло
40 г зехтин
магданоз
див лук
сол
черен пипер
30 мл бяло вино
зеленчуков бульон
- Начин на приготвяне:
Почистваме и нарязваме зеленчуците на ситни кубчета.
Задушаваме ги в зехтин, добавяме сварения ориз, малко бульон, сол и черен пипер на вкус.
Отстраняваме от огъня, добавяме пармезана, маслото и свежите билки.
Разбъркваме внимателно и сервираме.
Благодаря за рецептата на chef Ивайло Рангелов!
Няма коментари:
Публикуване на коментар